Officielt: Gasly fortsætter hos AlphaTauri

Flere ugeres spekulationer om, at Pierre Gasly skulle være på vej til Renault som afløser for den pressede Ocon er nu ovre. AlphaTauri har officielt bekræftet, at Galsy tager mindst et år mere med holdet.

Gasly vinder . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/10 2020 klokken 12:10

Pierre Gasly, vinder af Italiens Formel 1 Grand Prix på Monza i år, vil ikke blive opgraderet til Red Bull igen, men derimod vil han fortsætte på AlphaTauri holdet i endnu en sæson.

AlphaTauri, der indtil denne sæson kørte under navnet Toro Rosso, har vist sig som det helt rigtige hold for den unge franskmand, der for lidt over et år siden, var meget tæt på at ryge helt ud af Formel1, efter han ikke formåede at få Red Bull raceren til at fungere.

Mens Albon, der overtog hans sæde, startede stærkt, men siden hen er faldet helt igennem, har fået langt længere tråd end Gasly, har franskmanden vist, at han i de rette omgivelser, er god nok til Formel 1.

Det forventes at Albon, hvis han får lov til at forblive i Formel 1 efter denne sæson, vil blive sendt tilbage til AlphaTauri og dermed sender Kvyat ud af Formel 1.

"Jeg er utroligt glad for at få mulighed for at blive hos AlphaTauri i endnu en sæson," udtaler Gasly i pressemeddelelsen fra AlphaTauri Red Bull.

"Vi har haft et rigtigt godt år i år, med sejren på Monza som højdepunktet," tilføjede han.

"Det var holdets kun anden sejr i dets historie. Begge tilmed på Monza." sluttede hen.

Holdchef Franz Tost udtrykker ligeledes sin glæde, for at det er lykkedes for holdet at beholde Gasly.

"Jeg er glad for at fortsætte endnu et år med Gasly," kom det fra ham.

"Han har været en del af Red Bull programmet i mange år og jeg håber at han forbliver det, i mange år fremover," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Daimler-koncernen køber aktier i Aston Martin Magnussens muligheder i F1 »