Officielt: Canadas Grand Prix udskudt

Det var ventet men vi var mange der håbede til det sidste. Nu har arrangørene bag Canadas Formel 1 Grand Prix meldt ud, at de i første omgang har valgt at udskyde Formel 1 løbet i Montréal.

Canadas Grand Prix 2018 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/4 2020 klokken 08:04

Canads Formel 1 Grand Prix, der var sat til at blive afviklet fra den 12. til 14 juni, er nu officielt udskudt.

Det er selvfølgelig Corona krisen der har fået arrangørene til at udskyde løbet i første omgang.

I udmeldelsen fra arrangørene lyder det: "Vi ville have været beæret af at afholde det første Formel 1 løb i 2020, men vi er kede af at meddele at det ikke kan lade sig gøre."

"Det har været en svær beslutning, som vi har bevæget os hen mod over de seneste måneder, mens vi har været i tæt dialog med Formula 1 og repræsentanter fra Montréal."

Fra Formula 1's side lyder det, at man arbejder hårdt på at præsentere en revideret kalender for 2020 sæsonen, men at man ikke kan komme med en endelig udmelding, før man har et bedre overblik over udbredelsen af COVID-19.

Det forlyder fortsat, at Englands Grand Prix på Silverstone, vil blive årets første løb, således kan vi forvente at se en aflysning/udskydelse af Frankrigs Grand Prix en af de nærmeste dage.



OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes fuldt ind i kampen mod Corona Ikke i orden med kopi! »