Ferrari kan stoppe Canadas GP

Det forventes, at arrangørene bag Canadas Formel 1 Grand Prix, kommer med en afgørelse om de vil afvikle det, eller følge den kedelige udvikling med aflyste og udskudte løb, indenfor den nærmeste dage. Ferrari kan få en afgørende betydning.

Canadas Grand Prix 2019 . Copyright Williams F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/4 2020 klokken 13:04

Arrangørene bag Canadas Formel 1 Grand Prix i Montreal, er tæt på at tage en beslutning om, hvorvidt løbet skal gennemføres eller ej.

Der er desværre mest der peger på, at det ikke bliver til noget, især efter at det er kommet frem, at man ikke kan forestille sig et løb, uden Ferrari.

Ferrari fabrikken i Maranello i Norditalien er lukket ned, som følge af de voldsomme problemer der er med Corona i Italien og især Norditalien, hvilket betyder at de også har udrejseforbud.

Det betyder, at Ferrari ikke kan rejse ud til noget i verdenen, som det er nu og der er ikke meget der tyder på, at det vil ændre sig markant, inden Canadas Grand Prix skal afvikles.

Det betyder at situationen er, at Canadas Formel 1 Grand Prix, vil blive det næste løb der bliver aflyst/udskudt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull Ring er også klar Mercedes fuldt ind i kampen mod Corona »