Motorproblemer hos Toro Rosso

Toro Rossos film dag blev lidt kortere end de havde regnet med, de løb nemlig ind i motorproblemer.

Carlos Sainz. . Copyright Red Bull Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 24/2 2017 klokken 09:02

Formel 1-sæsonen nærmer sig, da feltet som bekendt skal i gang med at teste i næste uge. Nogle teams har dog allerede "testet" en lille smule, fordi de har af holdt en såkaldt film dag. Disse dage må bruges til at optage diverse film, som eventuelt kan bruges til at lave reklamer og den slags med. Mercedes brugte deres præsentation i går til at gøre dette, mens Toro Rosso angiveligt har gjort det sådan uden for radaren i onsdags.

Carlos Sainz
Copyright Red Bull Media


Den film dag gik dog ikke helt som planlagt, fordi man fik nemlig ikke kørt hele den tilladte distance ifølge motorsport.com. Det lille af de to Red Bull-teams løb angiveligt ind i problemer med deres nye Renault-motor, hvilket så gjorde at de måtte stoppe film dagen et stykke tid før man rundede de maksimalt tilladte 100km. Det forlyder at det skulle have været et problem med ERSen, men det var kun et problem hos den ene af de to motorer, man havde med til film dagen.

Carlos Sainz og Daniil Kvyat.
Copyright Red Bull Media


Fejlen betyder at Renault lige pt. er i gang med at kigge på motoren og analysere, hvad der eventuelt kan være gået galt. Dermed håber man at man kan undgå at den samme fejl opstår i næste uge, hvor sæsonens første pre-season test skal køres på Circuit de Catalunya i næste uge. Banen er i øvrigt det samme sted, hvor Toro Rosso præsenterer deres bil på søndag.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Se den finne-løse bil Mercedes usikre omkring finnen »