Mercedes usikre omkring finnen

I går præsenterede Mercedes deres bil uden en finne på motorcoveret, men de er fortsat usikre på om den bliver ved med at være uden finne.

Mercedes W08. . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 24/2 2017 klokken 09:02

Sauber, Williams, Renault og Force India har allerede præsenteret deres biler, hvilket de gjorde med den såkaldte hajfinne påmonteret på bilens motorcover. I går var det så Mercedes som præsenterede deres bil, en bil som i første omgang ikke havde nogen finne monteret bag på bilen. Det gav anledning til spekulationer omkring, om der var nogen der havde fundet en bedre løsning end andre, eller vurderet at det bedst kunne betale sig ikke at have hajfinnen på.

Mercedes W08.
Copyright Mercedes AMG GP


Nu er det så dagen derpå oven på præsentationen og i dag har Aldo Costa, der er motordirektør for Mercedes, fortalt at sølvpilene ikke har lagt sig fast på en løsning endnu.

"Vi har set mange billeder af de andre biler og det er klart, at vi bliver nødt til at blive ved med at se på, hvilken løsning der er optimal for os. Vi præsenterede bilen uden noget på, men under filmoptagelserne fik vi testet en lille T-wing, som vi har tænkt os at teste noget mere i Barcelona, sammen med en længere udgave af den," lyder det fra Costa.

Valtteri Bottas i sin Mercedes W08 med påmonteret T-wing.
Copyright Mercedes AMG GP


Den T-wing som Aldo Costa omtaler er det lille sorte T, som kan ses bag på Mercedes-raceren på billedet lige ovenfor. Om det er den løsning Mercedes vælger at gå med, eller om det ender med at den får en hajfinne på vides naturligvis ikke, men ind til videre er der altså kunne en finne der har noget med Mercedes-raceren at gøre og han sidder i den.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Motorproblemer hos Toro Rosso Så er hingsten landet »