Mercedes' krise får Wolff til at ændre planer

Mercedes chef Toto Wolff, havde oprindeligt planlagt at overlade styringen af holdet på den japanske Suzuka-bane, til en anden, men efter en dårlig start på sæsonen, har han valgt at droppe planerne om at holde fri.

Malaysia GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/4 2024 klokken 12:04

Der var store forventninger til, at Mercedes endelig havde fået løst deres problemer, da de op til denne sæson, valgte at droppe deres "Zero Pod" design, til fordel for noget der mindede meget om Red Bulls RB19.

Men det nye design har sat holdet tilbage og det man troede man hurtigt ville få styr på, ser nu ud som en nærmest uoverskuelig opgave.

Det er muligt at Alonso fik tildelt en stor del af skylden, for George Russells uheld i Australien, men faktum er, at den nuværende Mercedes, er yderst nervøs og svær at håndterer, når den køres på grænsen.

Alt dette betyder, at Toto Wolff har valgt at være med fysisk i weekenden, når der køres løb i Japan, for på den måde at kunne følge med i alt omkring holdets tiltag.

Samtidig forlyder det, at Lewis Hamilton er ved at miste motivationen, hvilket ikke er godt for holdet, da han fortsat er den med størst teknisk indsigt, af de to kørere og dermed den der hjælper holdet bedst ud af deres krise.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull med opdateringer i Japan Optakt til Japans Grand Prix »