Red Bull med opdateringer i Japan

Der er ikke meldt officielle opdatering for Japans Grand Prix endnu, men det forlyder at Red Bull vil komme med helt specielle aerodynamiske opdateringer, tidligere end først forventet. Vejret kan dog få afgørende betydning om de venter.

Red Bull pre-season 2024 test . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/4 2024 klokken 09:04

Kort efter vi så den "rigtige" Red Bull RB20, begyndte der at florer rygter om, at Adrian Newey havde knækket koden omkring det såkaldte "Zero Pod" concept, som Mercedes aldrig fik til at virke.

Nu forlyder det, at Red Bull er så langt med denne del, at de måske vil afprøve det allerede i den kommende weekend, i Japan.

Red Bull er lidt på hjemmebane i Japan, med deres motors grundlæggende udvikling fra Honda, hvorfor det lidt atypiske land at komme med så stor en opgradering, giver mening.

Men den våde vejrudsigt kan ændre på planerne, da man ønsker at afprøve det nye design, hvor man virkelig kan få data der kan bruges i den resterende del af sæsonen, hvilket regn ikke vil være til gavn for.

Skulle det lykkes for Red Bull at komme med den bil, som Mercedes hele tiden har drømt om at køre med, vil det være noget af et slag i hovedet for Mercedes.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Albert Park kan få åbningsløbet tilbage Mercedes' krise får Wolff til at ændre planer »