Mercedes bekræfter Vesti

Det næste danske håb i Formel 1 holder sig til, hvor det sker. Mercedes har netop bekræftet, at han fortsætter som teamets juniorkører.

Frederik Vesti . Copyright Mercedes AMG

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 16/2 2022 klokken 14:02

Efter Kevin Magnussens exit fra Formel 1 manglede der noget i 2021-sæsonen. I hvert fald set med danske øjne.

Den voksende danske Formel 1-fanskare har dog stadig et reelt håb om at se en dansker i fremtidens Formel 1.

Således har Mercedes nu bekræftet, at teamet har forlænget kontrakten med Frederik Vesti, der fortsætter som tilknyttet teamets juniorakademi i 2022.

Frederik VestiFrederik Vesti
Copyright Mercedes AMG


Vesti har konstant holdt sig i toppen af pointregnskabet i de klasser, hvor han har deltaget siden sin kartingdebut i 2011. Således sluttede han overbevisende med 13 sejre og mesterskabstrofæ i 2019-udgaven af Formula Regional European Championship.

Året efter debuterede den unge jyde i Formel 3, hvor det blev til tre sejre, fire podieplaceringer og en flot 4. plads i verdensmesterskabet for Prema Power Racing. Stabiliteten fortsatte i 2021, hvor vejlegenseren fik fire podieplaceringer og en enkelt sejr. Sæsonen blev kronet med en samlet fjerdeplads, denne gang for ART Grand Prix.

Frederik Vesti i sin ART Grand Prix Formel 2-racerFrederik Vesti i sin ART Grand Prix Formel 2-racer
Copyright Mercedes AMG


Mulighederne er store for den talentfulde 20-årige kører. I 2022 rykker Vesti nemlig op i Formel 2 med ART Grand Prix, hvor man med en vis ret kan sige, at han overtager Christian Lundgaards sæde, efter at denne er skiftet til IndyCar fra denne sæson.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Drive to survive sæson 4 Officielt: Masi fyret »