Megakontrakt til Verstappen (opdateret)

Et hollandsk medie skrev onsdag, at Max Verstappen har sikret sig en megakontrakt med sit nuværende team, Red Bull. Det er nu bekræftet af teamet og hovedpersonen.

Abu Dhabis Grand Prix 2021 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/3 2022 klokken 18:03

Max Verstappen har angiveligt indgået en ny langtidskontrakt med Red Bull, og efter sigende har den en værdi af op til 50 millioner EUR (ca. 372 mio. DKK)... om året.

Det skrev den hollandske avis De Telegraaf, som også rapporterede, at den nybagte F1-verdensmester og Red Bull er blevet enige aftalen, der samtidig erstatter hans tidligere kontrakt, som stod til udløb ved udgangen af denne sæson. Nu skulle den, ifølge De Telegraf, være forlænget til mindst 2026.

Red Bull og Max Verstappen bekræfter nu, at aftalen er en realitet samtidig med, at det oplyses, at kontraktforlængelsen gælder til og med 2028.

Hermed er det gået efter Verstappens ønsker, idet køreren efter sejren i Abu Dhabi sidste år udtalte, at han håbede, at fortsætte samarbejdet med Red Bull i mange år endnu.

"Jeg håber, at vi kan gøre dette i 10-15 år endnu," lød det fra den nybagte verdensmester.

Her ses to af de højest betalte kørere i F1-historien. Her fra Abu Dhabis Grand Prix 2021, hvor Max Verstappen vandt løbet og VMHer ses to af de højest betalte kørere i F1-historien. Her fra Abu Dhabis Grand Prix 2021, hvor Max Verstappen vandt løbet og VM
Copyright Red Bull Contentpool


»Der er ingen grund til at ændre sig nogensinde. Jeg vil blive hos dem resten af ​​mit liv. Jeg håber, de giver mig lov."

Med den nye kontrakt vil Verstappen, i lighed med Lewis Hamilton, blive en af de bedst betalte Formel 1-kørere i historien.

Når den astronomiske, årlige løncheck er mulig, skyldes det ikke mindst, at Red Bull har haft en tilstrømning af store sponsoraftaler i første kvartal af 2022. Således annoncerede teamet fornyligt en lukrativ langstidskontrakt med titelsponsoren Oracle samt en 150 millioner dollar kontrakt (ca. 1 mia. DKK) med kryptoplatformen Bybit.

"At få en underskrevet kontrakt med Max og Oracle Red Bull Racing til udgangen af 2028 er en reel hensigtserklæring," sagde teamchef Christian Horner efter offentliggørelsen.

Red Bull RB18 med lukrative sponsorkontrakterRed Bull RB18 med lukrative sponsorkontrakter
Copyright Red Bull


"Vores umiddelbare fokus er at bevare Max' verdensmesterskabstitel, men denne aftale viser også, at han er en del af holdets langsigtede planlægning."

"Med Red Bull Powertrains-divisionen, der arbejder hen imod de nye motorregler for 2026, vil vi sikre os, at vi har den bedste kører på gridden sikret til denne bil."

Med den nye kontrakt er Verstappen dermed sikret to år længere end Horner, som har en aftale med Red Bull frem til og med 2026.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« England udelukker Mazepin Videonyhed: AlphaTauri viser helt speciel video »