England udelukker Mazepin

Det, som FIA ikke kunne tage sig sammen til at beslutte, har arrangørerne bag Englands Formel 1 Grand Prix på Silverstone gjort. Mazepin er udelukket fra at deltage i Englands GP.

Mazepin . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/3 2022 klokken 13:03

I går så det ud til, at Nikita Mazepin, i første omgang, kunne ånde lettet op, da FIA meldte ud, at de ikke ville udelukke russiske kørere fra at deltage i Formel 1 Grand Prix i denne sæson.

Det var simpelthen ikke godt nok for arrangørerne bag Englands Grand Prix, der i dag melder ud, at de ikke vil tillade russiske kørere at komme til start på Silverstone, hvilket i første omgang gælder for Nikita Mazepin.

Det var således de første Formel 1-arrangører, som tog denne beslutning, men man kan helt sikkert forvente, at flere vil følge.

HAAS havde i forvejen meldt ud, at de har haft de første samtaler med Mazepin om hans fremtid på holdet, efter at de fjernede farens titelsponsorat, russiske Uralkali, fra deres biler. Netop den sponsor, der betalte for at Mazepin fik et sæde på holdet.

Det virker således til, at det ikke er et spørgsmål om, men hvornår HAAS melder ud, at de har fundet en bedre egnet kandidat til holdets andet sæde ved siden af Mick Schumacher.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes fedtspiller Megakontrakt til Verstappen (opdateret) »