Lidt trist, men også glad

Sebastian Vettel forlader Formel 1 efter denne sæson, hvilket har fået hans far, Norbert Vettel, til at komme ud til flere løb i år. BMF1 mødte far Vettel til en lille snak om sønnen og familien.

Norbert Vettel . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/9 2022 klokken 11:09

Sebastian Vettel har meldt ud, at han ikke fortsætter i Formel 1 efter denne sæson, simpelthen fordi han, mens han stadig er ung, ønsker at prøve andre ting, uden han sætter navn på hvad det måtte være.

Over de seneste år, er Vettel blevet mere og mere miljøbevist, hvilket, uagtet en mere miljø-rigtig tilgang til Formel 1, ikke rigtigt passer ind i tanken om en renere verden, hvorfor det ikke var den helt store overraskelse, da han meldte sit stop ud.

Norbert Vettel støtter op om sin søn, som han altid har gjort, med et ønske om at junior fortsat er lykkelig i det han gør.

Da BMF1, fredag aften, mødte Norbert Vettel, var det en glad mand, der kunne se sin søn afslutte en meget succesfuld af sit liv, samtidig med at han var lidt trist over at det nu var slut.

"Det er lidt trist at slutte det et så vigtigt kapitel af, i min søns liv, men som far, er jeg også glad for at se ham være glad for sin beslutning, samtidig med at jeg ikke skal være lidt bekymret for ham, hver gang et Formel 1 løb starter," udtalte Norbert Vettel til BMF1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Italiens GP: 2. frie træning - Sainz hurtigst Tost afviser snyd »