Tost afviser snyd

Holdchef for AlphaTauri, Franz Todt, afviser blankt alle beskyldninger om, at de skulle have havt en interesse i at få safty car på banen i Holland, ved at få Tsunoda til at stoppe.

Ungarns GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/9 2022 klokken 11:09

"Helt enkelt, så kan jeg slet ikke forstå denne beskyldning om at vi skulle have stoppet Tsunoda på banen, for at hjælpe Red Bull, de er udmærkede i stand til at klarer sig selv," kom det fra Tost.

Han forklarede på pressemødet, at den data de så fra Tsunodas bil, ikke viste nogle fejl, hvorfor de var overbeviste om, at det Tsunoda troede var et løst hjul, i virkeligheden bare var kolde dæk.

"Da Yoki kom tilbage til pitten, valgte vi at skifte hans dæk igen, da de var blevet meget kolde, mens han holdt stille på banen og det var først da han kørte ud af pitten, at vi kunne se at han havde en defekt trækaksel," tilføjede østrigeren.

"Jeg kan ikke se, at vi kunne have gjort noget anderledes ud fra de data vi havde," sluttede han med et håb om, at få lukket denne hetz der har været mod holdet siden løbet i Holland.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lidt trist, men også glad Binotto: Force Majeure-regel ikke relevant »