Kvyat siger undskyld

Daniil Kvyat tager skylden for balladen på første omgang og russeren vil lære af sine fejl.

Billeder fra USA 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 1/5 2016 klokken 17:05

Der var endnu en gang ballade mellem de to kamphaner Sebastian Vettel og Daniil Kvyat på første omgang af Ruslands Grand Prix, men i modsætning til for fjorten dage siden i Kina tager russeren skylden for det hele. Kvyat låste nemlig sine bagdæk, så han ramte Vettel, som dermed ramte Daniel Ricciardo i den anden Red Bull.

Daniil Kvyat
Copyright Red Bull Photofiles


Derfor var russerens fejl skyld i at både Vettel, men også hans eget Red Bull-team fik ødelagt deres løb. Derfor har den unge russer da også tænkt sig at lære af sine fejl.

"Jeg havde ikke regnet med han (Vettel) ville bremse så sent og da jeg bremsede, kunne jeg ikke stoppe fordi, jeg havde låst mine bagdæk. Det var det, som var skyld i den første kontakt og ved anden kontakt, kunne jeg ikke se, hvad der skete. Al balladen udsprang altså fra mig og det er ikke nogen rar følelse, så jeg vil gerne sige undskyld til alle dem jeg ødelagde løbet for og jeg vil naturligvis lære af det hele," lyder det fra Kvyat.

Nico Rosberg, Sebastian Vettel og Daniil Kvyat på podiet i Kina
Copyright Mercedes AMG


De to Red Bull-racere sluttede løbet som nummer 11 og 15, hvor Daniel Ricciardo var den som hentede det bedste resultat. Sebastian Vettel var dog ikke så heldig idet han ramte væggen, da Kvyat ramte ham for anden gang, hvormed den tyske Ferrari-kører måtte udgå af løbet på første omgang.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel vs Kvyat - igen... Ruslands GP: Hot or Not »