Vettel vs Kvyat - igen...

Den var gal igen under løbet i Kina, og balladen gentog sig under det russiske grand prix. Daniil Kvyat kører vildt og Sebastian Vettel bliver ramt.

Daniil Kvyat . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 1/5 2016 klokken 16:05

Mange husker vel situationen for fjorten dage siden, hvor Sebastian Vettel ikke var alt for tilfreds med den måde hans russiske kollega Daniil Kvyat kørte på. Den gang var der mange som mente, at tyskeren overreagerede, men i dag var den så gal igen og denne gang endte det med at Sebastian Vettel måtte udgå af løbet, fordi russeren ramte ham flere gange.

Daniil Kvyat
Copyright Red Bull Contentpool


Vettels bil endte nemlig sine dage i væggen, hvilket fik tyskeren til at komme med nogle udtalelser over radioen, som vi ikke kan gengive her på siden, da man ikke må bande i artikler. Bagefter fik Vettel dog sagt nogle mere pæne ting og her er hvad han sagde.

"Det er temmelig tydeligt, hvad der skete. Jeg fik et puf i sving to og i sving tre fik jeg et puf som skubbede mig ind i væggen. Disse ting er nogle ting som sker, men det er trist det skal ske så tidligt i et langt løb. Jeg har ikke noget i mod Kvyat, men han lavede fejl for fjorten dage siden og han lavede fejl i dag," lyder det fra Sebastian Vettel.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Den tyske Ferrari-kører afslører også, at han ikke har planer om at tage en snak med den unge russer. Hvis nogen har brug for at komme og tale, burde det være Daniil Kvyat.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ruslands GP, løbsresumé: Rosberg vinder Kvyat siger undskyld »