Kevin til lægetjek i morgen

Torsdag bliver skæbnedagen for Kevin når FIAs læger skal beslutte om han er klar til at deltage i weekendens grand prix på Monza-banen i Italien.

Kevin Magnussen, Bahrain 2016 . Copyright Renault F1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 31/8 2016 klokken 10:08

Renault har selv meldt ud at Kevin er klar igen og har sat ham på teamet som kører i weekenden.

Kevin Magnussen siger selv at han har det meget bedre nu. Han har brugt noget tid hjemme i Danmark på at hvile sig, og har efterfølgende gennemgået en række tests hos Renault.
"Jeg har det meget bedre nu, hvilket er gode nyheder"

Om forventningerne til weekendens løb, siger han: "Vi lå i top 10 i Belgien og jeg er meget motiveret for at gentage dette igen i Italien"

Kevin Magnussen.
Copyright Renault Sport


Monza banen er en højhastighedsbane med langsomme sving. Det betyder først og fremmest at sliddet på dækkene er begrænset, men for Kevin betyder det også at belastningen på kroppen er mindre end på andre baner.

Hvis Kevin mod forventning dumper FIAs lægetjek, så er det usandsynligt at Renault kan stille med to biler til løbet. Teamets faste reservekører, Esteban Ocon, er lånt ud til Manor Racing for tiden.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FIA holder hånden over Max LIVE fra Monza »