Japans GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet rykker til Japan, for at afvikle det 5. sidste Grand Prix i 2022. Meget tyder på, at der bliver tale om endnu en regnpræget weekend.

Steiermarks Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/10 2022 klokken 13:10

Singapores snævre gader, gjorde det yderst udfordrende at overhale på den regnvåde bane, hvilket heldigvis ikke normalt er tilfældet på Suzuka.

Det er ofte vi har oplevet regnvejrsløb i Japan, hvilket blandt andet betød, at hele lørdagen blev aflyst, sidst da Formel 1 var forbi Suzuka i 2019.

Selvom der er varslet regn i år også, er der dog intet der tyder på at det vil blive så voldsomt som sidst, da der denne gang "kun" er tale om regn. Tilmed ser det ud til at lørdag bliver tør.

Fredag Advarsel om til tider hård regn, er ikke ligefrem det optimale for at teste de nye biler af på den japanske asfalt.
Temperaturerne er også i den lave ende, med omkring 19 grader, hvilket sammen med en rimelig kraftig vind, kan blive ret udfordrende.

Lørdag Her ser det ud til at det holder tørt, hvilket giver alle en god og ligeværdig mulighed for at kører en ren kvalifikation.
23 grader og en let vind, der dog bliver krydret af kraftige vindstød.

Søndag Her bliver det lidt varmere end fredag, med 22 grader, men stor risiko for regn og kraftig blæst.

Alt i alt, ser det ud til at der venter kørere og hold, endnu en udfordrende weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Singapores GP: Vejrudsigten USA's GP: Vejrudsigten »