Ingen kommentarer

Felipe Massa rygtes til at være tæt på at gøre come back, her kort efter at han officielt gik på pension, for at hjælpe Bottas til at komme til Mercedes. Massa selv vil dog ikke kommentere på rygtet

Englands GP 2015 . Copyright Williams F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/12 2016 klokken 10:12

Felipe Massa fik en tårevældende afsked med Formel 1 feltet, da det afsluttende Grand Prix blev afviklet i Abu Dhabi i november måned.

Men under en måned efter, blev han rygtet tilbage til Formel 1, da han pludselig blev en del af kabalen, som skal sikre Mercedes en god erfaren erstatning for Nico Rosberg, der overraskende valgte at stoppe, som ny kåret verdensmester.

Felipe Massa skulle angiveligt have kontrakten på plads med Williams, så de kan frigive Bottas til Mercedes, der så hjælper Williams med mere teknik og billigere motorer i 2017.

At Massa blev bedt om at udskyde pensionist tilværelsen et år, hænger sammen med at Williams har skrevet kontrakt med den unge canadier Lance Stroll, som har behov for en erfaren kollega, hvilket udelukkede Wehrlein, der ellers længe var udpeget som afløser for Bottas, da Mercedes ikke syntes at han var klar nok til at komme til Mercedes selv.

Massas manglende kommentar, hænger naturligvis sammen med, at Mercedes har meldt ud, at de først melder ud, hvem der skal have det eftertragtede ledige sæde, i starten af det nye år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher gør klar til Formel 1 DMSA2017: Et kig på diverse talenter »