Ingen ændringer hos HAAS

HAAS Formel 1 holdet, vil trods rygter om andet, stille til start med deres sorte racere, med Rich Energy bemaling og Romain Grosjean bag rattet af den ene af de to racere.

Englands Grand Prix 2019 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/7 2019 klokken 12:07

BMF1 var et af de medier, der hoppede med på rygtet om, at Romain Grosjean var blevet fyret, efter den seneste hændelse i England.

Dette rygte er nu, langt om længe blevet afvist af HAAS, hvor Romain Grosjean selv melder ud, at han er klar til den kommende weekends Formel 1 Grand Prix i Tyskland.

"Jeg kommer til Hockenheim med samme mål som altid, at gøre det så godt som muligt. Hvis det giver os point, vil det være meget glædeligt, men bare at gøre det så godt for holdet er muligt, er det der er afgørende," kom det fra Grosjean i en meddelelse fra HAAS.

Samtidig bekræfter holdet, at de fortsat vil kører med Rich Energy bemalede biler, på trods af det fogedforbud som Rich Energy har modtaget, om at de ikke må anvende deres logo.

Rich Energy har officielt skiftet navn til Lightning Volt og Williams Storey er færdig som direktør.

Hvornår de skifter navn på bilerne, hvis de skifter det, er der ingen udmelding om fra hverken HAAS eller Lightning Volt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Magnussen tror på HAAS Skal der tankes igen? »