Magnussen tror på HAAS

Kevin Magnussen er sikker på, at HAAS har bygget en rigtig god bil igen i år, men at de bare mangler det sidste der får deres gode kvalifikationsbil til at blive en god løbsbil også.

Kevin Magnussen . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/7 2019 klokken 08:07

I et interview med Insideracing, fortæller Kevin Magnussen, at han er helt sikker på, at holdet nok skal sikre ham en hurtig bil og at de nok skal komme langt længere frem på gridden igen.

Efter et meget opløftende løb i Spanien, er det gået fra slemt til værre for HAAS, hvilket fik dem til at gå helt tilbage til deres oprindelige bil fra Australien, for at se om de kunne finde nogle svar, under løbet på Silverstone.

Men da de to kørere ramte hinanden på åbningsomgangen, blev hele denne plan ødelagt. Det får dog ikke Magnussen til at miste troen på bilen og holdet.

"Jeg tror at det har været en hård sæson, fordi vi kan se potentialet i vores bil under kvalifikation, men vi kan ikke få det til at virke i løbene," kom det fra Kevin.

"Selvom vi ikke scorer point lige nu, synes jeg det er utroligt, at vi kan kvalificere os der hvor vi gør."

"Når man er en del af holdet, og ser hvordan det hele virker indefra, så burde vi ikke kunne udfordre Red Bull i kvalifikationen," kom det fra Magnussen, der er manden der har formået at sætte sin HAAS racer op foran Red Bull.

"Det er skuffende at vi ikke kan få mere ud af det i løbene, men der må være løsninger på vores problemer, vi skal bare finde dem."

"Jeg tror ikke det er store ting der skal til. Små justeringer her og der, så bliver det hele godt, vi skal bare finde ud af hvor," sluttede ham.

Efter løbet i Silverstone, har de to HAAS kørere et stort behov for at vise, at de kan køre bil, også uden at køre ind i hinanden, hvilket alle forventer de vil passe godt på, ikke at gøre igen i Tyskland.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Software holdt Red Bull tilbage Ingen ændringer hos HAAS »