Hamilton på vej i gruset

Havde Verstappen været 40 cm længere fremme, ville Hamilton være endt direkte i gruset, hvis du spørger den tidligere Formel 1 kører Marc Sures. "Med den vinkl han kom ind i det sving med, ville han altid ramme Verstappen."

Englands Grand Prix 2021 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/7 2021 klokken 12:07

Løbet er ovre, Hamilton har fået sin "straf", men diskussionen fortsætter.

Marc Sures, der er tildligere Formel 1 kører for blandt andet Arrows, har til Motorsport Total udtalt, at med den vinkel Hamilton kom ind i det sving på, ville han altid have ramt Verstappen, hvis ikke han trak sig.

Faktisk er chancen for, at han ville være røget af banen, hvis Verstappen lige var nået forbi, ret stor.

Angrebet var således, med fuld overlæg, det angreb der skulle vise at Hamilton ikke ville give sig mere, når han kom i nærkamp med Verstappen.

Netop det, at Hamilton er den der hidtil har givet sig, hver gang de kom i tæt infight, er det der er det afgørende her.

Havde Hamilton valgt at trække sig igen, ville der ikke være nogen tvivl om, at han ville have tabt mesterskabet i år. Men med dette uheld, som følge af at ingen af dem gav sig, er der intet der er afgjort endnu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aero-opdateringer afgørende BMF1's Power Rating: Englands GP »