Hamilton indrømmer svaghed

Under dagens pressemøde forud for åbnings-løbet i Australien, hvor træningen begynder i morgen, indrømmede Lewis Hamilton, at han havde en svaghed, men han mente at Sebastian Vettel og Daniel Ricciardo havde den samme.

FIA pressemøde i Melbourne . Copyright FIA Images

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/3 2018 klokken 14:03

Under optakts pressemødet, forud for den første træning i Melbourne, kom der en del sjove spørgsmål, som primært byggede på de fremmødtes trang til at komme i gang med sæsonen.

Til pressemødet var det Lewis Hamilton, Sebastian Vettel og Daniel Ricciardo der var sat i stævne.

Et spørgsmål til Sebastian Vettel gik på, hvilke svagheder han mente Lewis Hamilton havde, hvilket Vettel mente var et lidt mærkeligt spørgsmål at få, når nu Hamilton sad til bords med ham.

Men Hamilton reddede ham på målstregen.

"Jeg har en klar svaghed, som jeg også tror Seb og Danny har," kom det ærligt fra Hamilton.

"Jeg elsker pandekager," tilføjede han med et grin.

I den mere seriøse ende, blev der talt om motorer, da det kan blive en udfordring at holde sig til de 3 som de har lov til at bruge i år.
Renault har allerede meldt ud, at de forventer at bruge 4, mens Ferrari og Mercedes går efter at holde sig til de 3.

"Der kan være fordele ved at tage en straf for et motorskifte, men det er alt for tidligt for os, at sige om det er noget vi vil vælge at gøre," kom det fra Vettel.

"Jeg er overbevist om, at vi ikke vil få problemer med at holde os til 3 i denne weekend," tilføjede han med et smil.

Generelt viste de tre stjerner godt overskud, selv da de blev spurgt til, om de mente at 2018 mesterskabet vil ende hos en af dem, eller den hollandsk talende fyr udenfor.

"Hvem? Der er mange hollændere udenfor," kom det fra Ricciardo, der sluttede med, at han mente at når sæsonen er ovre, vil der være 9 mesterskaber mellem de tre, hvormed han henviste til at han mente at Hamilton og Vettel begge ville stagnere på de fire og han selv fik sit første.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HAAS i denim Australiens GP: 1. frie træning. Mercedes på toppe »