HAAS-Alfa Romeo på tegnebrættet

Alfa Romeo har annonceret, at de stopper samarbejdet med Sauber efter næste sæson, men ikke at de vil forlade Formel 1. Nu forlyder det at de er i forhandlinger med HAAS.

Englands GP Alfa Romeo . Copyright Alfa Romeo Racing Orlen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/9 2022 klokken 11:09

Det kan blive rigtig godt for Kevin Magnussen og Co. hvis Alfa Romeo gør alvor i at blive titelsponsor for HAAS Formel 1 holdet.

Efter næste sæson, vil Sauber ikke længere køre med Alfa Romeo-bemalingen, samtidig med at det forlyder, at Audi vil overtage denne del, ved at købe hele 75% af det lille hold.

Aftalen med Audi forventes at blive offentliggjort i denne uge.

Det betyder så, at Alfa Romeo ikke længere vil være i Formel 1, i det mindste med Sauber, men mens de fleste formodede, at det var Alfa Romeo, der ville ud af aftalen, lyder det nu fra Alfa Romeo, at de meget gerne vil blive i Formel 1 og derfor søger efter alternativer.

"Lige nu er vores fokus på 2022 og 2023, hvor vi arbejder sammen med Sauber, men vi begynder snart på at se på vores mulgheder efter 23," udtalte Alfa Romeo CEO Jean-Philippe Imparato, til Motorsport-total.

Samtidig understreger han, at de naturligvis kun er interesseret i at være titelsponsor for et hold, der anvender Ferrari-motorer, hvilket på nuværende tidspunkt kun er HAAS, når Sauber og Ferrari er udelukket.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes tester biobrændstof Ingeniør: Kevin har totalt ændret attitude »