Fru Wolff holder med Vettel

Susie Wolff, der er gift med Mercedes chef Toto Wolff, tror at Sebastian Vettel ender med at vinde VM, selvom Hamilton har lagt klar afstand ned til Ferrari køreren.

F1 test Østrig den 23. juni 2015 . Copyright Williams F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/10 2017 klokken 11:10

Susie Wolff, der i mange år har været tilknyttet Williams holdet, og som var tæt på at blive den første kvindlige Formel 1 kører, i mangen år, udtaler, at hun tror på at det vil lykkes for Ferrari og Sebastian Vettel, at slå tilbage og vinde verdensmesterskabet i år.

"Ferrari har en meget hurtig bil og jeg kan kun forestille mig, at de vil være med til at holde kampen om mesterskabet åben til det sidste," udtalte hun i et interview med Sky Italia.

"Som jeg ser det, har Vettel bare været uheldig i de sidste løb."

"Hvis man ser på, hvor langt efter Ferrari var sidste år, har de vist noget af en omvæltning," kom det yderligere fra hende.

"Jeg er sikker på, at det bliver interessant at følge med, især når man ser på, at nogle af de baner der venter os, ikke ligefrem er Mercedes territorium," sluttede Susie Wolff.

Susie Wolff i interview på Silverstone 2015
Copyright Bil Magasinet BMF1

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brendon Hartley til Toro Rosso? Alonso overvejer Le Mans »