Alonso overvejer Le Mans

Fernando Alonso ved fortsat ikke, om han bliver i Formel 1 til næste år. Han overvejer blandt andet at stille til start i Le Mans. Om det bliver i kombination med Formel 1, er noget af det der også overvejes.

Alonso . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/10 2017 klokken 11:10

Fernando Alonso har i mange år, haft en stor fanskare i Danmark, men denne opbakning er ved at fordampe, i takt med at den aldrende spanier, oftere og oftere tuder, når han bliver overhalet af de unge kørere, som Kevin Magnussen.

At Alonso så samtidig er ved at miste sit overtag på Stoffel Vandoorne i den anden McLaren, gør ikke hans situation bedre.

McLarens samarbejde med Honda, har også været en af de ting, der har været udsat for størst kritik fra Spanieren, der ellers har nydt godt af den japanske producents penge.

Men i 2018 er det slut med Honda i McLarens Formel 1 biler, som skifter over til Renault.

Om det bliver bedre, kan tiden kun vise, men allerede nu har Renault meldt ud, at de forventer at det bliver en stor opgave at få deres motorprogram kørt rigtigt ind hos McLaren.

Om det så er grunden til, at Alonso stadig ikke har meldt ud, om han bliver i Formel 1, vides ikke, men faktum er, at han har udtalt, at han overvejer at stille til start i Le Mans 2018, som han forventer at kunne få et topsæde i, skulle han melde sig klar.

Det virker som om, at når han nu ikke ser ud til at kunne blive verdensmester i Formel 1 igen, er det "The Tripple Crown" der har fået fokus.

Et Formel 1 verdensmesterskab, Sejr på Le Mans og Indy 500.
Han mangler fortsat de to sidste, selvom han gav Indy 500 et forsøg i år.

"Jeg tænker stadig over det, jeg overvejer stadig," kom det fra Alonso.

"Lad os sige det sådan, jeg har taget en beslutning om noget, men mangler fortast at få detaljerne på plads, inden jeg kan komme med en udmelding," kom det yderligere fra spanieren.

"Jeg har tidligere sagt, at mit mål er at være den bedste kører i verden, og for at bevise det, skal man vinde i forskellige serier, i forskellige biler og på forskellige tider."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Fru Wolff holder med Vettel Hvem er Brendon Hartley? »