Fristende frihed

Jenson Button overvejer sin fremtid i Formel 1, her mens der holdes sommerferie. Han indrømmer at det meget vel kan være, at han trækker sig fra sporten efter sæsonen.

Spaniens GP 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/8 2016 klokken 07:08

Jenson Buttons kontrakt med McLaren udløber efter denne sæson og denne gang er der ikke meget der tyder på at den vil blive forlænget.

Men det betyder ikke at Jenson er på vej ud af Formel 1!

Der er angiveligt flere hold der er interesseret i at få den erfarne brite med på deres hold, ikke mindst Williams, der officielt har meldt ud, at de godt kunne se Jenson afslutte sin kariere hos dem.

Men manden selv, er lidt mere tilbageholden med at komme ud med hvad han vil, dog har han udtalt, at han har haft en meget lang karriere i Formel 1 og det kunne være rart, hvis ikke alt var planlagt for ham i fremtiden.

"Vi har haft meget travlt, hvilket ikke rigtigt har givet mig tid til at tænke på andet end at kører og få tingene til at fungere", kom det fra Jenson Button.

"I sommerferien har jeg tid til at kople af og mærke efter, om jeg stadig har behov for Formel 1 i mit liv", sluttede han.

Det forventes at der kommer en annoncering omkring hans fremtid, når Formel 1 feltet kommer til Monza, i starten af september.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin blandt de bedste Massa: Halo skal testes ordentligt »