Frankrigs GP: Vejrudsigten

Formel 1-feltet skal i den kommende weekend, køre race i Frankrig på Paul Ricard banen, i det normalt solrige Sydfrankrig. Men hvordan ser vejret ud i weekenden?

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/6 2018 klokken 21:06

Mange danskere tager til Sydfrankrig om sommeren, netop fordi vejret ofte viser sig fra sin bedste side, hen over sommeren.

I den kommende weekend, hvor der ikke rigtigt er dømt sommerferie endnu, er det dog Formel 1-feltet, der indtager Paul Ricard banen.

Fredag er der dømt sommer og sol. Ingen varsel om hverken skyer eller den mindste smule nedbør. Temperature på omkring 29 grader. Med andre ord, ægte sommervejr.

Lørdag bliver det noget anderledes. Her er der faktisk omkring 60 % chance for nedbør, mens temperaturene falder til omkring 26 grader.

Når vi kommer til søndagens Formel 1-grandprix, vender solen fuldt ud tilbage og temperaturene stiger til omkring 27 grader.

Så en ny bane for langt de fleste kørere, vil angiveligt byde på dejligt vejr, med en udfordrende kvalifikation, der kan blive våd.

Det bliver spændende.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadas GP: Vejrudsigten Østrigs GP: Vejrudsigten »