Formel 1-chef stopper

De fleste Formel 1-fans ville elske at rejse rundt med det verdensomspændende motorsportscirkus. Det blev dog for meget for en af cheferne, som nu har valgt at sige stop.

Todt Bratches og Coulthard . Copyright Getty Images/Red Bull Content Pool

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 18/1 2020 klokken 12:01

Der er ikke nogen tvivl om, at Formel 1 er motorsportens absolutte kongeklasse. Det er her alle unge gokartkørere drømmer sig hen, og det er her alle Formel 1-fans ville elske at komme i paddocken.

Nu viser det sig så, at verdens fedeste job åbenbart også kan blive for meget. Derfor har en af de tre F1-topchefer valgt at sige sin stilling op.

Det er den kommercielle-chef for Formel 1 Sean Bratches, der har valgt at stoppe.

Sean BratchesSean Bratches
Copyright FIA Formula 1


Bratches har siddet i stillingen siden januar 2017, og derfor er det blevet til tre interessante år på posten.

Hvis du sidder og undrer dig over, hvad sådan en kommerciel-chef egentlig laver, så er han ansvarlig for at styrke den økonomiske del af forretningen, gennem løbsarrangører, sponsorater, og TV-aftaler.

Bratches er en familiefar bosiddende i USA, men hans faste arbejdsplads er i London, og i samtlige løbsweekender skal han rejse med rundt til løbene.

Derfor er det en stilling som kræver enormt meget tid væk hjemmefra. Tid som den 60-årige familiefar nu hellere vil bruge med sin kone og fire børn.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton klar til to år mere Nummer 6 er tilbage »