Ferrari og Mercedes kæmper om Hamilton

Den 7 dobbelte Formel 1 verdensmester, Sir. Lewis Hamilton, har endnu ikke en kontrakt med et Formel 1 hold, efter denne sæson. Mercedes melder ud, at det er en formsag der blot skal på plads, mens Ferrari angiveligt spøger i baggrunden, med et helt vildt løntilbud.

Saudi-Arabiens Grand Priz 2021 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/5 2023 klokken 09:05

Der er vist ikke megen tvivl om, at Lewis Hamilton ikke er ved at gå fra hus og hjem, på grund af dårlig økonomi.

Han har gennem en årrække, været sportens beds betalte kører, hvilket han med de 7 mesterskaber, har bevist at det ikke er uden grund.

Men selvom det har været Mercedes der har hjulpet ham til at vinde 6 ud af de 7 titler, og han igen og igen, har meldt ud, at han er 100 % loyal overfor Mercedes, mangler der fortsat en underskrift på en kontrakt, fra Hamiltons side.

Ferrari, der har Charles Leclerc og Carlos Sainz Jr. på deres hold, virker ikke til at have behov for at skifte noget, men rygter siger noget helt andet.

Charles Leclerc, der er blevet hjulpet frem til den stærke position han har i Formel 1, af Ferrari, siges at være klar til at skifte til et andet team, da han er blevet mere og mere frustreret over holdets manglende disciplin, samtidig er holdet i stigende grad utilfredse med Leclerc, der laver dumme fejl, når han bliver presset.

Det skulle, ifølge rygter, have fået Ferrari til at give Hamilton et meget generøst tilbud på tæt ved 350 millioner kroner, hvilket skulle være omkring 100 millioner mere end det, som Mercedes angiveligt har tilbudt ham.

For Hamilton er det dog næppe pengene der vil få ham til at skifte, men mere muligheden for at kører for Ferrari og måske sikre sig den 8. titel, som vil sende ham allene i spidsen med flest mesterskaber i Formel 1.

Det store spørgsmål er derfor, om Hamilton tror mest på om det er Mercedes eller Ferrari der kan give ham det værktøj, han ikke har lige nu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Usikkerhed omkring Monaco Alonso gør sig klar til en sejr »