Alonso gør sig klar til en sejr

Fernando Alonso ser stærkere ud i Aston Martin raceren, end han har gjort i nogen anden Formel 1 bil, i mange år, til trods for at han er tæt på 42 år gammel og dermed feltets absolut ældste kører. Nu jagter han sin og holdets første sejr og den kan komme allerede i den kommende weekend.

Bahrains Grand Prix 2023 . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/5 2023 klokken 15:05

Det er en absolut forandret Fernando Alonso vi har se på Formel 1 banerne i år, efter han efter lang tids søgen, endelig er landet i en konkurrencedygtig bil.

Det kommende løb i Monaco, hvor Alonso så mange gange har vist sine evner, kan være netop det løb, hvor erfaringen hjælper ham til den sejr, som han har vented så længe på.

At kalde Alonso for favorit, vil nok være at tage munden for fyldt, men Aston Martin raceren har køreregenskaberne til at kunne vinde, især med Alonso bag rettet.

Den hurtige spanier skal dog lige forbi den hurdle der hedder Perez/Red Bull og nok også Verstappen/Red Bull, samtidig med at Mercedes har fortalt om deres store opgraderinger og Leclerc i Ferrari viser sin sult, for at vinde på hjemmebanen der har voldt ham så mange problemer.

Men de er ingen tvivl om, at Alonso er manden der kan gøre det for Aston Martin og, han vil helt sikkert give alt hvad han har, for at det skal lykkes.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari og Mercedes kæmper om Hamilton Tag med til Barcelona til spotpris »