Ferrari kunne have vundet

Ifølge Ferrari selv, var de uheldige under Singapores Formel 1 Grand Prix i weekenden. "Med en smule mere held, kunne vi have vundet løbet!"

Italiens Grand Prix 2018 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/9 2018 klokken 15:09

Når man læser Ferraris pressemeddelelse efter løbet, så er det klat at de ikke vil sige, at Mercedes gjorde et bedre job under søndagens løb i Singapore, men at de var uheldige.

"Man siger at Singapore, er østens Monaco og at alt kan ske her, men det gør der sjældent," stod det i pressemedeslen fra holdet.

"Sebastian kom ind som nummer 3, mens Kimi sluttede som nummer 5, helt som de havde kvalificeret sig, hvilket var en skam, fordi der var potentiale til meget mere."

"En aggressiv strategi på Sebastians bil, gav bagslav, da han kom ud i trafik, hvilket var dybt frustrerende, da han tidligt havde vist bilens potentiale."

Ferrari påpeger, at det især var kampen med Perez, der kostede ham dyrt, efter pitstoppet.
Noget tyder på, at netop Perez var skyld i manges dårlige weekend, herunder også de to HAAS kørere.

"Vi sendte Sebastian ud på Ultrasoft i et forsøg på at lave et undercut på Hamilton, men da han kom ud for at kører rigtigt stærkt, endte han bag Perez, der ikke var nem at komme udenom," lød det i pressemeddelelsen.

Netop den aggressive strategi, er det der er mange der langer ud efter i dag, men havde det lykkedes, ville Ferrari manden der kom med denne plan, have været en helt.

Hvis Ferrari skal holde liv i det svage håb om at kunne vinde VM i år, skal de vinde i Rusland om 2 uger.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kæmpe lussing til Grosjean fra Whiting Come-back til Kvyat »