Australiens GP: 2. frie træning. Rosberg hurtigst igen

Årets anden frie træning, viste igen at Mercedes er der hvor de fleste havde forventet, men understregede at Ferrari også er med helt fremme. Magnussen satte sin McLaren i vægen.

Nico Rosberg . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/3 2015 klokken 09:03

Anden frie træning i Australien, var ikke nogen fornøjelse for Kevin Magnussen, der efter en noget presset første træning, med kun 7 omgange under bæltet, gerne ville vise at han er det rigtige sted.

Men sving 6 viste sig at være en større udfordring end ventet, hvilket betød at Magnussen satte McLaren raceren i vægen, hvilket udløste weekendens første røde flag.

Hos Ferrari gik det langt bedre. Sebastian Vettel har fundet lysten tilbage og fået en bil, der ser ud til at være rigtigt godt kørende, mens Räikkönen ligger lige efter og dermed understreger, at Ferrari er med helt fremme igen.

Et andet hold, der har vist sig som et kommende tophold, er Red Bull junior holdet Toro Rosso, med deres to unge kørere, Sainz og Verstappen.
Hvis det holder, kan det vise sig at blive en særdeles spændende sæson for Toro Rosso. Dog havde de problemer med den ene bil i denne anden træning.

Red Bull ser også hurtige ud, men motorproblemer for Ricciardo sendte ham tideligt ud, mens Kvyat viste stor styrke, ved at placere sin Red Bull racer ind lige efter de to Mercedes og to Ferrari racere.

Efter Kevins tidelige eksit efter blot 17 minutter, var det Jenson Button der stod for arbejdet hos McLaren. Her var der igen problemer med Honda enheden, der tabte pusten efter 21 omgange.
Button sluttede nede i den tunge ende af feltet som nummer 13, ud af de 16 b iler der satte en tid.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP: 1. frie træning. Rosberg hurtigst ”Det var min egen fejl!" »