Newey spøger stadig

Ifølge Red Bull-køreren Daniel Ricciardo er den pensionerede chefdesigner, Adrian Newey, mere involveret i teamets forberedelser til 2015, end iagttagere troede.

Adrian Newey . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 12/3 2015 klokken 10:03

Sidste år trådte Red Bulls aerodynamiske troldmand, Adrian Newey, tilbage for bl.a. at hellige sig design indenfor sejlsporten, men ifølge teamets førstekører, Daniel Ricciardo, er troldmanden mere involveret i energidrik-teamet end først antaget.

Således understreger Ricciardo, at Newey stadig er en vigtig brik i teamets bestræbelser på at komme tilbage på tidligere sæsoners vinderkurs og dermed tilbageerobre Formel 1-tronen fra Mercedes GP.


Adrian Newey (tv) kan ikke holde sig fra motorsporten. Copyright Red Bull Media


”Jeg er af og til blevet spurgt omkring ham, og om hvor meget han i virkeligheden er trådt tilbage,” oplyste Ricciardo til medier i Melbourne, hvor sæsonens første Formel 1-grandprix afholdes i den kommende weekend.

”Jeg vil måske ikke sætte ham ind i en ledende funktion, men han var til stede ved alle test, og han er her denne weekend. Det ser ud som om, han allerede har gjort mere, end han oprindeligt havde tænkt sig, så det er tydeligt, at han er meget interesseret i RB11.”

”Som jeg ser det, ønsker teamet at komme tilbage til toppen. Sidste år var en undtagelse fra vores standarder, og vi har ikke lyst til at se Mercedes komme endnu mere foran,” fastslog Ricciardo.

Red Bull mener det tydeligvis alvorligt og har derfor sat alle sejl til, hvilket altså indbefatter den ellers F1-pensionerede aero-troldmand Adrian Newey.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hold øje med: Sauber Sauber tabte appellen »