Force India lagde godt fra land

Force India er kommet sent i gang med at teste deres 2015 racer, VJM08, men umiddelbart ser det ikke ud til at have sat dem voldsomt tilbage. Nico Hülkenberg er meget positiv efter sin debut i den nye bil.

Nico Hulkenberg . Copyright Force India

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 1/3 2015 klokken 14:03

Force India gav først debut til deres 2015 racer på andendagen af vinterens sidste pre-season test, men det forhindrer ikke teamet i at vise lovende takter. Nico Hülkenberg har siddet bag rattet på både anden- og tredjedagen af denne sidste session på Circuit de Catalunya ved Barcelona, og tyskeren er meget positiv i sin første vurdering af den nye racer.

Nico Hülkenberg. Copyright Sahara Force India

”Det første indtryk er godt – i går kom vi direkte ud af garagen og kørte 80 omgange, og nu har vi tilbagelagt 2 hele løbsdistancer i dag,” sagde Hülkenberg således umiddelbart efter, at testdagen i går var afsluttet.

”Det har vist sig at være en god ide at bringe bilen herned og bare få den blæst igennem med det samme. Ingen nedbrud, ingen problemer – det er meget positivt, og vi er i stand til at udføre godt og brugbart arbejde allerede.”

Hülkenberg har tilbagelagt over 200 omgange på de 2 testdage, og han udtrykker optimisme forud for sæsonstarten. Tyskeren tilskriver sidste års vellykkede racer en stor del af æren for, at også VJM08 ser ud til at være ganske konkurrencedygtig.

Sergio Perez. Copyright Sahara Force India

”Den minder meget om sidste års bil, og derfor har vi straks været i stand til at finde en god base, som vi kan arbejde ud fra. I mine øjne har vi opnået meget i dag, og alle er rigtig glade for vores nuværende position.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Flere måneder inden McLaren er kampklar Flere hold i krise »