Kimi vil være bedre uden Alonso

Felipe Massa afslører nu, at Fernando Alonso gennem flere år forsøgte at forlade Ferrari, og han er overbevist om, at afgangen vil styrke Kimi Raikkonen.

Felipe Massa på podiet på hjemmebanen . Copyright Williams F1

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 24/2 2015 klokken 14:02

Der har været mange administrative ændringer hos Ferrari i deres forsøg på at genvinde titlerne hjem til den stejlende hingst. Der har også været udskiftninger på kørersiden, hvor den mest bemærkelsesværdige er Fernando Alonso, der tog til McLaren, mens Sebastian Vettel blev kaldt ind.

Alonso tilbragte fem år hos Ferrari, men det var en åben hemmelighed, at Alonso gennem den sidste tid var alt andet end tilfreds med betingelserne. Felipe Massa udtaler, at spanieren flere gange ønskede at komme væk.

"Jeg tror, at Fernando Alonso forsøgte at forlade Ferrari for to eller tre år siden, da jeg stadig var i teamet, men han kunne ikke.", fortæller brasilianeren til f1.com.

"Jeg synes, at sidste års bil måske ikke var den bedste, men han kæmpede videre og forsøgte at ændre teamet. Men teamet var allerede igang med at udskifte fuldstændig, og måske udskiftede de endda Alonso."

Omstruktureringerne medførte et nyt partnerskab i form af Kimi Raikkonen og Sebastian Vettel. En sammensætning, som Massa mener vil genskabe Raikkonen.

"Det er et nyt team, og et team som man ikke kan lukke øjnene til. Sebastian ved, hvordan man vinder - han har vundet mange mesterskaber - og jeg tror, at Kimi vil arbejde meget bedre med ham end Alonso."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso fortsat indlagt Ikke optimal forberedelse »