FIA holder døren åben

Manor Racing, der er navnet for det tidligere Marussia hold, har fortsat mulighed for at komme til start i 2015, selvom de ikke fik lov til at komme til Australien med deres 2014 racer.

. Copyright Marussia F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/2 2015 klokken 11:02

Manor Racing har en plan om at deltage i 2015 sæsonen, selvom det var et slag mod dem, at de ikke fik lov til at starte sæsonen med 2014 raceren.

Efter det blev officielt, at der var modstand blandt de øvrige hold mod at de give dispensation til at starte sæsonen med deres 2014 racer, påbegyndte de deres plan B sammen med FIA.

FIA er yderst interesseret i at få Manor Racing med til start, da man ellers vil have for få hold i Formel 1 i forhold til grundreglerne, hvilket vil betyde, at nogle hold vil blive bedt om at køre med flere racere.

Manor Racing skulle være relativt langt med deres 2015 racer, men ikke langt nok til at den har mulighed for at stå klar den 15. marts i Australien.

Det forventes, at de stiller til start i Kina, hvis det lykkes for dem at komme med på FIAs liste over Formel 1 hold i 2015, hvilket der lige nu er meget, der tyder på.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rapido støtter motorsporten Wehrlein til Force India? »