Paparazzi i den gode sags tjeneste

De plejer at befinde sig bag et rat, men her i sommerpausen har flere Formel 1-personligheder i stedet befundet sig bag en kameralinse. Alt sammen i den gode sags tjeneste.

Årets sidste klassebillede . Copyright Ferrari Media

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 24/8 2012 klokken 08:08

Den 16. august blev et nyt velgørenhedsprojekt kaldet Zoom lanceret – et projekt der er sat i søen for at indsamle penge til børnehospitalet Great Ormond Street Hospital Children’s Charity.

Formel 1Kørere og -Teamchefer er alle blevet bedt om at tage et billede af et hvilket som helst motiv, efter deres eget ønske. Ideen bag projektet er, at billederne senere skal bortaktioneres under en stor reception og live auktion i London. Efterfølgende vil pengene fra auktionen går ubeskåret til Great Ormond Street Hospital Children’s Charity.

Det var en glad direktør for børnehospitalets partnerskaber, der på pressekonferencen sagde: ”Vi er glade for at være blevet udvalgt som modtager af Zoom auktionen, og vi vil gerne takke alle dem, der har taget et fotografi. Billederne giver et godt indblik i kørernes personligheder, og vi ser virkelig frem til aktionen”.

Nogle af dem, som allerede har indleveret deres bidrag til velgørenhedsprojektet, er henholdsvis Sebastian Vettel, Lewis Hamilton og Bruno Senna. I kan se deres billeder og læse mere om projektet på hjemmesiden www.zoom-auction.com

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Key rykker til Toro Rosso Spa sikret til 2015 »