Spa sikret til 2015

Det belgiske yndlingsløb på Spa-Francorchamps banen i Belgien, har på til dette års løb, indgået en aftale med Bernie Ecclestone og FOM om en forlængelse af deres aftale til og med 2015 sæsonen.

Vitaly Petrov . Copyright Lotus Renault GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/8 2012 klokken 10:08

Det belgiske løbs chef promoter, Etienne Davignon, har nu fået sat pennen på papiret, som en endelige bekræftelse af den aftale parterne allerede var blevet enig om mundtligt.

Den nye aftale, som også de lokale myndigheder står bag, betyder at vi vil se løbet som en del af Formel 1 kalenderen, til og med 2015, selvom det også betyder at der er mindre støtte til projektet fra myndighederne, end tidligere.

Walloons økonomi minister, Jean-Claude Marcourt udtalte i forbindelse med offentliggørelsen af den nye kontrakt, at der fortsat er økonomisk støtte fra regeringen, men at den er reduceret i forhold til tidligere. Dog mener han at støtten er godt givet ud, da den sikre dem en del opmærksomhed omkring regionen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Paparazzi i den gode sags tjeneste Magny-Cours bruges til ungdomstest »