Webber afviser Ferrari kontakt

Der er ikke mange der tvivler om, at Felipe Massa ikke vil være at finde i en Ferrari Formel 1 racer i 2013, men hvem der så kommer til at overtage sædet, er der til gengæld rigtigt mange bud på. Et af de mere vedholdende hedder Mark Webber.

Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/6 2012 klokken 09:06

Formel 1 feltets mest ombejlede sæde må uden tvivl være det Felipe Massa sidder i. Manglende performance fra Brasilianeren, sammen med en kontrakt der udløber efter denne sæson, har sat mere end gang i rygtemøllen om hvem der skal overtage det varme sæde ved siden af Fernando Alonso.

Over de seneste måneder, er der flere og flere der har peget på Mark Webber, som værende den der skal forsøge at gøre det bedre end Massa og hjælpe Ferrari tilbage i kampen om konstruktørmesterskabet.

Men Mark Webber selv afviser pure rygtet.

”Alle der kan køre en Formel 1 racer, og deres hunde, har været sat i forbindelse med Ferrari,” kom det meget australsk fra Webber. ”Selv Vettel og Hamilton har været sat i forbindelse med Massas sæde.”

”Jeg kan uden problemer afvise, at jeg har været i kontakt med Ferrari angående Massas sæde,” kom det direkte fra Webber.

”Jeg er utroligt glad for at være hos Red Bull og håber på at kunne forlænge min nuværende kontrakt med holdet, endnu et år,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli tester nyt dæk til Englands GP En 8. vinder i Valencia? »