Krise i Valencia

Arrangørerne bag Europas Formel 1 Grand Prix, der senere på måneden bliver afviklet i Valencia, siger at dem der kan tjene penge på at afvikle et Formel 1 løb, bør modtage Nobelprisen i økonomi.

Billede fra Valencia 2011 . Copyright Pirelli

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/6 2012 klokken 10:06

Om det er den spanske krise der påvirker arrangørenes tal eller om det er rigtigt at Bernie Ecclestone og Co. Skal have så mange penge af folkene der står for afviklingen af et Formel 1 løb, kan vi ikke lige komme med et konkret svar på, men det er nu officielt meldt ud, at Valencia Banen er i krise og at de forventer at komme ud af den kommende weekends hårde arbejde, med et stort minus.

”Dem der kan tjene penge på at afholde et Formel 1 løb, bør modtage Nobels økonomiske pris,” kom det fra Gonzalo Gobert der er den nye direktør for det konsortium der står bag den spanske bybane.

”Vi er i fuld gang med at skære ned hvor vi kan, men vi har ikke en chance for at tjene penge på løbet, som det ser ud nu,” tilføjede han.

Gobert undre sig også over, at man har valgt at ligge løbet i Valencia, kun 6 uger efter Spaniens Formel 1 Grand Prix i Barcelona.

”Det er utroligt svært at hive interessante sponsorere til og et stort spansk publikum, så kort tid efter Spaniens Grand Prix, der burde være længere tid mellem løbene,” sluttede en presset direktør, der dog ikke vil pege på Ecclestone som hovedårsag til den stramme økonomi.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher skuffet igen Whitmarsh tror på Hamilton aftale »