Schumacher skuffet igen

Endnu engang måtte Michael Schumacher udgå fra et Formel 1 Grand Prix, som følge af mekaniske problemer med Mercedes AMG raceren. Brown havde ellers meldt ud inden løbet, at det ikke ville ske igen.

Michael Schumacher . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/6 2012 klokken 08:06

Uheldet fortsætter med at ramme Michael Schumacher, der igen måtte se sin bil ramt af mekaniske problemer i Canada.

Denne gang var det en fejl på hydraulikken til DRS systemet der satte en stopper for Schumachers løb, der ellers så mere og mere lovende ud.

”Jeg havde ikke selv set fejlen, så da jeg missede et sving, kom det meget bag på mig da jeg ikke kunne forstå hvorfor,” kom det fra tyskeren efter løbet.

”Det var først da jeg fik besked fra pitten om at min DRS stod åben, jeg fik øje på det i spejlene,” tilføjede en meget skuffet Schumacher.

Inden løbet havde Ross Brawn ellers meldt ud, at de ville give Schumachers bil ekstra opmærksomhed, så han ikke igen skulle blive ramt af mekaniske problemer.

Nu har Schumis Mercedes AMG racer snart været ramt af så mange fejl, at man må tro at heldet skifter, så vi kan se hvad han virkelig kan i den ellers stærke racer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadas GP: Løbet - Hamilton sejrerr Krise i Valencia »