• Forside

Nyt navn til Campos

Efter at Adrian Campos er blevet købt ud af sit eget hold af Jose Ramon Carabante, så er det svært at forstå, hvorfor holdet skulle fortsætte under navnet Campos Meta. Det skal det heller ikke.

Den nye ejer af Campos Meta; Jose Ramos Carabante . Copyright Campos Meta

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 3/3 2010 klokken 06:03

Den spanske avis ’Diario AS’ skriver, at vi på torsdag får det nye team præsenteret, og det bliver med et nyt navn, en ny kører, en ny medarbejder og sandsynligvis en ny bil fra Dallara.

I går lukkede Campos Meta deres tidligere hjemmeside ned.

Det omdøbte hold forventes at blive ’Hispania Racing F1’ og er en henvisning til Carabantes firma ’Grupo Hispania’. Det nye navn skal dog godkendes af FIA før det kan tages i brug.

Den nye ejer af Campos Meta; Jose Ramos Carabante
Copyright Campos Meta


Ifølge avisen vil Karun Chandhok blive præsenteret som Bruno Sennas holdkammerat, muligvis med Jose Maria Lopez som reservekører.

Det franske blad ’Auto Hebdo’ skriver, at Hispanias nye teamchef Colin Kolles tager sin kollega fra Kolles’ Le Mans-team med. Jacky Eeckelaert med en fortid hos Prost, Sauber og Honda (hvis du synes navnet lyder bekendt).

Hispania er det romerske navn for den iberiske halvø, der inkluderer Portugal, Spanien, Andorra, Gibraltar og noget af Frankrig.