• Forside

Campos reddet på målstregen

Ifølge flere anerkendte medier er Campos Meta-holdet reddet på målstregen. Adrian Campos og Daniel Audetto er købt ud af teamet af Jose Ramon Carabante, der i forvejen ejede en minoritet af holdet. Vejen til Bahrain skulle nu være klar.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 20/2 2010 klokken 02:02

Flere anerkendte medier skriver fredag aften, at Campos Meta-holdet har fået ny ejer. Teamgrundlægger Adrian Campos og hans kollega Daniel Audetto er blevet købt ud af holdet, af Jose Ramon Carabante.

Det skulle være meldt ud på en pressemeddelelse, at der er kommet nyt ejerskab og lederskab af Campos Meta. Desværre har vi ikke her på BMF1 kunne finde denne meddelelse, der ikke ligger på holdets hjemmeside (endnu?).

Alligevel må vi gå ud fra, at det er rigtigt at holdet har fået nyt ejerskab og lederskab, når anerkendte sider som f.eks. Autosport skriver dette.

På Autosport kan man læse, at tidligere Midland-, Spyker- og Force India-chef Colin Kolles er blevet ansat som ny teamchef for holdet. Det sker med opbakning fra Bernie Ecclestone, der har støtttet Carabante i opkøbet.

Mindst en af disse personer vil ikke være at finde i Bahrain, Bruno Senna og Adrian Campos

Carabante siger:

”Jeg vil gerne takke Bernie Ecclestone, der har støttet vores anstrengelser med gøre teamet køreklart.”

Med Adrian Campos ude venter der stadig en masse arbejde. Der er ikke ansat nok personale, der mangler stadig en kører, sponsorer, bilerne fra Dallara m.m.

Spyker Formel 1 teamets ledelse MD og Teamchef Colin Kolles, Direktøren for Spyker Formula One Team Michiel Mol og CEO Victor Muller.

Colin Kolles glæder sig til de nye udfordringer, der set med danske øjne kunne have været interessant. Danskeren Christian Bakkerud kører for Kolles’ DTM- og LMS-team, og det var under Kolles’ vinger, at Nicolas Kiesa blev fredagskører for Jordan i 2005.

Det forlyder, at Peter Windsor fra US F1 har fritstillet Jose Maria Lopez, og at Lopez og hans managementteam har taget kontakt til Campos.