• Forside

Ferrari deler julegaver ud

Ferrari er i julegavehumør. Så som den første gave til os bekræfter Ferraris præsident Luca di Montezemolo, at Ferrari præsenterer deres 2008 model den 6. januar. Det sker på Fiorano, der har lagt asfalt til de seneste års Ferrarilanceringer.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 20/12 2007 klokken 14:12

F2008, som vi gætter på bilen kommer til at hedde, får sin shakedown debut på Fiorano den 6. januar, mens den første rigtige test sker en uge senere på Jerez i Spanien. Det sker på samme tid som Red Bull Racing debuterer deres RB4, der er en videreudvikling af det på gode dage hurtige RB3-chassis.

Den anden julegave, som Ferrari har delt ud, er til den medarbejder, der startede hele spionaffæren. Vi hentyder ikke til Nigel Stepney, men derimod medarbejderen i den fotokopibutik, som alle Ferraris dokumenter blev kopieret i. Medarbejderen er blevet inviteret personligt til Mugello og Maranello af Luca di Montezemolo.

Mon ikke der venter en spændende og uvurderlig tur i en Ferrari og et besøg inde i det mere hellige af Maranello. Som Luca di Montezemolo siger.

”Uden ham vidste vi intet. Derfor har vi inviteret ham til Mugello og til Ferrari fabrikken,” udtaler di Montezemolo.

RELATEREDE NYHEDER