Aston Martin klar til at fyre Krack

Aston Martins ejer, milliardæren Lawrence Stroll, skulle angiveligt være ved at miste tålmodigheden med Mike Krack og de skulle angiveligt have fundet den helt rigtige erstatning, som tilmed kan træde til øjeblikkeligt.

Brasiliens Grand Prix 2021 . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/6 2024 klokken 13:06

Der er bred enighed i og omkring Formel 1, at Lawrence Stroll er en mand der ved hvad han vil, og er en af de hårdeste at arbejde med.

Aston Martin har de seneste 2 år haft en forrygende start på sæsonen, men har samtidig oplevet at de i takt med at der er kommet nye opgraderinger til deres bil, er blevet langsommere i forhold til konkurrenterne.

Det er ikke en udvikling som Stroll ser med positive øjne på, uanset om de anvender samme vindtunnel som Mercedes, der lader til at have tilsvarende problemer.

Derfor er Stroll ved at miste tålmodigheden med Krack og han skulle, ifølge kilder tæt på holdet, allerede have haft indledende samtaler med en eventuel afløser.

Afløseren, der står klar i kullisen, er ingen mindre end Ferraris tidligere hold-chef, Mattia Binotto.

Krack er meget dygtig teknisk, men Binotto menes at være endnu stærkere på det plan. Om Binotto kan formå at få Aston Martin på ret køl og sikre at udviklingen kører den rigtige vej, er et stort spørgsmål, men det lader til at Stroll har mere tillid til at han kan gøre det, frem for Krack.

Hvis de tidligere rygter om at Binotto skulle hænge sammen med Newey, kan det være en spændende udvikling der er på vej til Aston Martin.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Doohan får Ocons bil i FP1 Sainz angiveligt på plads hos Williams »