BREAKING: Red Bull giver Perez et år mere

Red Bull har annonceret, at de holder fast i den udskældte Sergio Perez, der tidligere har meldt ud at han ikke ønskede at forlænge med et enkelt år. Det har han så nu valgt at gøre alligevel.

Red Bull pre-season 2024 test . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/6 2024 klokken 15:06

Det er ikke længe siden at Sergio Perez meldte ud, at han ikke ønskede at skrive under på den kontrakt Red Bull havde forlagt ham, primært fordi den kun ville forlænge hans kontrakt med holdet til og med 2025.

Nu er han officielt bekræftet af Red Bull, med en kontrakt der sikre ham sædet til og med 2025, med en option for forlængelse.

Sergio Perez slukkede således håbet for Carlos Sainz Jr., der så Red Bull som en af hans optioner, efter han har måtte afgive sit sæde hos Ferrari til Lewis Hamilton.

Det tyder således på, at Sainz er stille og roligt ved at spille de bedste optioner af hånden, ved at vente med at indgå en aftale.

Som det ser ud nu, tegner alt til at han sætter sin underskrift på en Audi-kontrakt, men Mercedes er dog fortsat en interessant option.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BREAKING: Ocon færdig hos Alpine Optakt til Canadas Grand Prix »