BREAKING: Ocon færdig hos Alpine

Alpine har officielt meldt ud, at Esteban Ocon ikke vil være en del af Alpine Formel 1 holdet, efter denne sæson. En sæson hvor Ocon ellers længe har været den hurtigste af deres to kørere.

Ungarns Grand Prix 2021 . Copyright Alpine F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/6 2024 klokken 13:06

Esteban Ocon står nu, helt officielt, uden et sæde i Formel 1, efter denne sæson.

Alpine var ellers begejstret for at have et helt fransk line-up inden sæsonstarten, efter de fik Pierre Gasly over til deres hold, fra det der dengang hed AlphaTauri.

Men Ocon, har igen vist sig ikke at være en hold-spiller, hvilket blev meget tydeligt vist, da han, meget optimistisk, forsøgte at dykke indenom Gasly i det snævre sving, inden tunellen i Monaco, hvilket sendte Ocon ud af løbet, mens Gasly heldigt slap uden skader.

Ocon har selv, officielt, taget beskeden med ophøjet ro.

"Vi har haft nogle fantastiske tider sammen, men også vanskelige tider. Men jeg er taknemmelig for den tid jeg har haft på holdet," lød det fra Ocon.

"Jeg vil snart annoncere mine fremtidsplaner, men ind til da, vil jeg være fuldt fokuseret på at leverer nogle gode resultater for holdet," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams forventer fremskridt BREAKING: Red Bull giver Perez et år mere »