Viaplay forlænger med Formel 1

Formel 1 har netop meld officielt ud, at vi fortsætter med TV3 og Viaplay for vores visninger. I første omgang til og med 2029.

Viasat . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/4 2024 klokken 14:04

Formel 1 og Viaplay Group har i dag, meldt ud at de har indgået en ny lang tids aftale, så det fortsat er dem der vil leverer Formel 1 TV signalet til Holland og de nordiske lande, herunder Danmark, til og med 2029.

Den strategiske aftale indeholder samtidig et endnu tættere samarbejde med Formel 1s egen F1 TV Pro, der gør det muligt at følge den enkelte kørere endnu tættere.

Viaplays CEO, Jørgen Madsen Lindemann, udtaler, at Formel 1 er meget mere end en sport, men en fantastisk form for underholdning, med direkte link til Hollywood, sociale medier og meget mere, hvilket gør det yderst attraktivt for dem, at fortsætte samarbejdet med Formel 1.

Om Peter Palshøj, Nicolas Kiesa og Jens Hansen fortsætter i yderligere 5 år, må tiden vise, men vi er da mange der håber at de gør.

Du kan få Viaplay Sport via dette link: Viaplay tilmelding

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1-eksperten: Newey og Verstappen til samme Optakt til Miamis Grand Prix »