Haas boss: Vi vil være langsomst i Bahrain

Hvis man håber, at Haas får en betydeligt bedre bil i 2024 end i 2023, så skal man ikke forvente nogen mirakler i Bahrain, lyder det fra Ayao Komatsu, som samtidig kommer ind på målet for 2024-sæsonen.

Ayao Komatsu, teamchef hos Haas F1 . Copyright Haas F1

Af: Andreas Hansen (ah@bmf1.dk) d. 30/1 2024 klokken 09:01

2023-sæsonen var på mange måder en fiasko for Haas, der sluttede sidst i konstruktørmesterskabet. Det betød en fyring af Günther Steiner, og ejeren Gene Haas er ikke længere tilfreds med at rode rundt i bunden af feltet.

Haas’ nye teamchef, Ayao Komatsu, forventer dog ingen mirakler i Bahrain og kommer med en meget realistisk forventning til sæsonens første løb.

”Jeg tror, at den bil vi kommer med i Bahrain, stadig er i bunden,” siger Ayao Komatsu til formu1a.uno.

Som vi tidligere har skrevet på BMF1.dk, så har fyringen af Günther Steiner og hele balladen efterfølgende sat sit præg 2024-bilen hos Haas, fordi de allerede er bagud.

Ayao Komatsu er derfor realistisk, når det kommer til spørgsmålet om, hvad målet med 2024-sæsonen er.

”Ottendepladsen er målet for 2024. Vi var sidst i 2023, så vi skal slå to andre teams. Når vi kigger på teamets nuværende position, så har vi ikke det, som vi skal bruge.”

Forud for 2023-sæsonen sagde Günther Steiner, at man forventede at ramme budgetloftet hos Haas i 2023. Derfor skal Haas i højere grad have fokus på at bruge pengene fornuftigt fremfor at smide flere penge i kassen.

Der er nok at tage fat på for Haas i 2024, og med Gene Haas’ udmeldinger, så er teamet i endnu højere grad presset til at levere for ikke at slutte sidst i 2024.

OM SKRIBENTEN

Andreas fra BMF1 Andreas er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lando Norris forlænger med McLaren Breaking: F1 afviser Andretti »