Australiens GP: Vejrudsigten

Efter to varme løb i Dubai og Saudi Arabien, er Formel 1 feltet nu ankommet i til Australien, hvor de skal afvikle årets 3. løb i Melbourne. Her ser det ud til at vejret bliver markant anderledes end i de to første løb.

Kamui og Sergio i Melbourne Zoo . Copyright Sauber Motorsport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/3 2023 klokken 15:03

Australiens Formel 1 Grand Prix er rykket ind i kalenderen, fra at være åbningsløbet, til nu det 3. løb.

Det har man til dels gjort, fordi man ønskede at bevæge sig lidt væk fra den årstid, hvor der nærmest var garanti for ned faldende blade på banen og ofte lidt regn.

Men det ser ikke ud til at ændre meget på vejrudsigten i år, der viser at der er udsigt til årets første weekend med nedbør.

Fredag Varsel om regn fra morgenstunden og temperaturer på blot 19 grader. Dog skulle det klare op, så den anden træning skulle blive tør, hvis ikke det når at blive tørt allerede inden den første træning.

Lørdag Vinden skifter retning og der kommer kold luft ind over banen, sammen med regn. Temperaturen falder til 15 grader og der er ikke meget der tyder på, at hverken 3. træning eller kvalifikationen slipper for regn.

Søndag Endnu et vejrskifte skulle ramme Melbourne, på søndag. Kun lette skyer over banen, der ikke skulle indeholde nedbør og en god temperaturstigning, med en melding om lune 18 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Saudi Arabiens GP: Vejrudsigten Aserbajdsjans GP: Vejrudsigten »