Saudi Arabiens GP: Vejrudsigten

I den kommende weekend, vil Formel 1 feltet besøge den hurtige Saudi Arabiske bane i Jeddah, der debuterede sidste år på Formel 1 kalenderen. Landet er ikke kandt for store mængder regn, selvom det skulle regne i dagene op til løbet. Se her, hvordan vejret forventes at arte sig.

Saudi-Arabiens Grand Prix 2021 . Copyright Pirelli

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/3 2023 klokken 14:03

Et hurtigt kik på den lokale vejrudsigt for Jeddah, viser at det regner ret voldsomt, her i dagene op til 2023 kalenderens andet Formel 1 løb.

Men holder vejrudsigten stik, er der ikke meget der tyder på at der kommer nedbør i løbet af weekenden.

Fredag Med en forventet temperatur på 31 grader til den 1. træning, og 29 til den anden træning, med ingen varsel om regn og kun let vind, ser det ud til at blive en behagelig start på træningen op til Saudi Arabiens Formel 1 Grand Prix i den kommende weekend.

Lørdag Her får temperaturen et lille nøk op, med 32 grader til den 3. træning og 30 grader til kvalifikationen. Fortsat svag vind og ingen varsel om regn.

Søndag Vinden tiltager en anelse til søndagens Formel 1 Grand Prix. Temperaturen skulle dog holde sig på 30 grader. Ingen varsel om regn.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrains GP: Vejrudsigten Australiens GP: Vejrudsigten »